Ska bygga ett garage till min motorcykel

Istället för att bygga ett stort garage så kommer jag att låta de på Swempas Mur & Puts Stockholms byggfirma i Solna bygga ett litet garage som passar bra för min motorcykel. Visst, jag skulle kunna bygga ett stort garage egentligen, eftersom jag då skulle kunna ha en massa andra saker där inne också, förvaring av utemöbler under hösten och vintern. Men det är både dyrare att bygga och sen så finns det inte riktigt plats.

Motorcykeln får vara i förrådet nu och det är verkligen bara precis att den får plats där. Så känner definitivt att jag hellre bygger ett litet garage där den får plats tillsammans med utrustningen, kommer bli bra. Har redan pratat med hantverkare från byggfirman om detta och på dem så verkade det som att det inte alls skulle vara några större problem. Så hoppas på det. Vore väldigt roligt om det blev bra och det skulle faktiskt kunna bli riktigt snyggt också.

Istället för en lekstuga på tomten vid uppfarten så kommer jag att ha något som ser ut som en blandning mellan ett litet hus och ett litet garage och min motorcykel kommer att kunna göra sig bra där. Bra val med Swempas Mur & Puts Stockholm som byggfirma i Solna, åtminstone som det verkar nu så känns det väldigt tryggt. Tror att det kommer att bli bra. Tycker definitivt att det är värt att göra det och att lägga lite mer pengar på motorcykeln. Har man ingen bil så blir väl motorcykeln lite som ens bebis, det kan jag erkänna och skäms inte ens för det.

Du gillar kanske också...