Bostadsrätter och fastighetsservice

Jag vet att jag brukar skriva om min motorcykel och ge lite tips och sånt men nu tänker jag faktiskt göra ett undantag. Förhoppningsvis är det okej för er, för jag kommer att göra det. Tänker faktiskt skriva om fastighetsservice istället, av alla saker som man kan skriva om så väljer jag just det. Varför tänker ni då? Jo, för att jag har min bostadsrätt här i Skara som jag tycker väldigt bra om men där ingen av de andra boende i fastigheten har något som helst intresse av att sköta om fastighetens gemensamma utrymmen. Och det fungerar inte med att välja ut en dag i månaden för att göra det heller utan alla kommer hela tiden med ursäkter.

Nu sist när vi hade ett möte med styrelsen så kom vi överens om att tillsammans lägga ihop för att få hjälp med fastighetsservicen från ett företag här i Skara en gång i månaden istället. Så att det blir gjort, även om det kostar lite mer.

Vi kollade runt efter olika möjliga företag i Skaraområdet som skulle kunna vara aktuella och sen röstade vi om vem av dem vi tyckte skulle få det stora ansvaret att ha hand om fastighetsservicen av vår fastighet och de allmänna utrymmena utanför våra bostadsrätter. Lotten föll på Villastrands hem och hus service AB. Ingen liten marginell vinst heller utan de fick majoriteten av alla rösterna, så förhoppningsvis kommer alla att vara nöjda med beslutet. Alla som bor här är ju inte med i styrelsen så vet inte vad de tycker, men vi som är det har bestämt oss för detta och så tänker vi att vi testar på det och ser vad de andra tycker efter att Villastrands hem och hus service AB har varit här första gången. Om vi blir nöjda eller om det blir några klagomål.