Stensättning i Karlskrona

Ni som är vana vid att följa min blogg vet att den främst handlar om mitt motorcykelintresse. Jag älskar att köpa motorcyklar, bygga motorcyklar, sälja motorcyklar men framför allt att åka motorcykel. Mycket av min vakna tid går åt det intresset, men det är inte vad jag tänker skriva om idag. Idag vill jag istället berätta om den stenläggning som ägt rum i trädgården under de senaste veckorna. 

Att sätta sten är en konstform som inte alla behärskar. Det krävs lång övning och utbildning för att kunna bemästra stenläggning, eftersom det är mycket som måste klaffa. Stenläggning måste anpassas efter underlaget på ett mycket noggrant sätt, för stenarna behöver en viss teknik för att sätta sig på rätt sätt så att det inte glider iväg eller spricker. Att använda sig av rätt sorts sten på rätt underlag är centralt. Vi skulle göra om i vår trädgård för ett tag sedan, och vi ville lägga sten, både för att det är snyggt men också för att det är praktiskt och funktionellt. Både jag och hustrun hade en tydlig bild av hur vi ville att det skulle se ut, och det är inte alltid det lättaste att kunna förmedla en inre vision till en hantverkare. Men, eftersom en stenläggare måste vara ett proffs, kände vi oss ändå trygga med att det skulle bli som vi ville.

Vi anlitade RB Sten & Design, ett företag som vi hade hört talas om lite löst inom bekantskapskretsen. Vi bad om referenser, vilket vi fick och det vi såg gjorde oss imponerade. Därav valde vi att anlita RB Sten & Design, vilket visade sig vara ett mycket bra beslut som vi inte ångrar på en fläck. När det gäller stensättning i Karlskrona skulle vi våga säga att RB Sten & Design är ett av de bästa företagen. De utförde jobbet snyggt och prydligt, och idag njuter vi till fullo av vår stensatta uteplats.