Bilverkstad i Vaggeryd

Igår hände det som inte fick hända. Jag fick motorstopp ca en mil utanför Vaggeryd, där jag jobbar varje dag och pendlar från till Jönköping, där jag bor. Jag hade känt av att det varit något lurt med bilen, men som jag ”brukar” göra så förnekar jag sådant. Har liksom inte tid att hålla på och lämna in bilen hit och dit, men det fick jag givetvis äta upp! Sen vet jag inte om det hade gjort någon skillnad i slutänden. Prislappen blir nog lika stor oavsett. Som tur är visste jag om en bilverkstad i Vaggeryd som jag hört bra saker om; Ribic Motorer. Jag kontaktade en bärgare, och bärgaren lämpade av mig och bilen på Ribics. Både jag och bilen blev omhändertagna direkt. Som tur var hade en mekaniker en ledig lucka just när jag kom in, och på en timma hade han både lokaliserat felet och åtgärdat det. Jag, som inte är alls insatt i bilar, vet knappt vad det var han gjorde men bra blev det! Det kostade inte ens i närheten av vad jag trodde att det skulle göra. Därför rekommenderar jag Ribic Motorer till alla som letar efter en riktigt bra bilverkstad i Vaggeryd, eller Jönköping och Värnamo. Det bemötandet jag fick, och den kunskap de besitter är av allra högsta klass! Givetvis hoppas jag att jag aldrig mer behöver besöka en bilverkstad, men jag vet ju att det kommer ske oavsett vad jag önskar eller inte. 

Jag längtar till att jag kan börja ta motorcykeln till och från arbetet istället. Som ni alla vet som läser bloggen, är motorcykeln mitt allt. Men tiden kommer, snart blir det vår och då kan jag äntligen få plocka fram min pärla!